آموزش تخصصی آمار و معادلات ساختاری

SPSS- AMOS- LISREL- Smart PLS- Warp PLS- R

آموزش تخصصی آمار و معادلات ساختاری

SPSS- AMOS- LISREL- Smart PLS- Warp PLS- R

آموزش تخصصی آمار و معادلات ساختاری

تحلیل آماری یک ابزار بسیار مفید برای دستیابی به راهکارهای مناسب در زمانی که فرآیندهای واقعی تحلیل به شدت پیچیده یا در شکل واقعی آن ناشناخته است. می‌باشد. تحلیل آماری، فرآیند جمع آوری، بررسی، خلاصه سازی و تفسیر اطلاعات کمّی را برای ارائه ی دلایل زیربنایی، الگوها، روابط، و فرآیندها پوشش می دهد.

*********
اینجانب سیدسعید انصاری فر دارای لیسانس و فوق لیسانس مهندسی صنایع، فوق لیسانس مدیریت دولتی گرایش MIS و دانشجو دکترا مدیریت دولتی گرایش تصمیم‌گیری و خط مشی‌گذاری عمومی می‌باشم. برخی از سوابق علمی پژوهشی به شرح زیر است:

1- دارای بیش از 40 مقاله در موضوعات مختلف (کنفرانس های بین المللی و مجلات علمی پژوهشی و ژورنال ISC)
2- مولف سه کتاب (مبانی سازمان و مدیریت، آموزش مدل سازی معادلات ساختاری و SPSS، نگهداری کارکنان، چالش ها و نظریه ها)
3- مشاوره آماری و انجام تجزیه و تحلیل آماری در بیش از 700 پایان نامه ارشد و 50 پایان نامه دکترا
4- رتبه 7 کنکور دکترا
5- تدریس خصوصی آمار توصیفی و استنباطی و نرم افزارهای SPSS، AMOS، Smart PLS، LISREL
6- کسب رتبه پژوهشگر برتر و برگزیده در جشنواره علمی پژوهشی شهرداری اصفهان

*********
تماس با ما:
ایمیل: ansarifar2020@gmail.com
شماره همراه: 09131025408
شبکه اجتماعی ایتا: 09131025408

*********
گروه علمی آموزشی پژوهشگران برتر:
این گروه با بهره مندی از کادری مجرب آمادگی تجزیه و تحلیل کیفی و داده های کمی آماری در موضوعات مختلف با استفاده از نرم افزارهای مختلفی چون SPSS ، Smart PLS، LISREL،R ، AMOS، Nvivo، Max QDA را دارد.

همکاران:
1-مجید دادخواه
دکتری مدیریت از دانشگاه آزاد اصفهان
2- مرسا آذر:
دکتری مدیریت از دانشگاه آزاد اصفهان
3- زهرا وحیدی:
دکتری مدیریت آموزشی، مدرس تحلیل کیفی
4-محمد مهدی مقامی:
دکتری آمار از دانشگاه اصفهان
5- طناز فریدنی:
کارشناسی ارشد آمار و ریاضی از دانشگاه اصفهان
6- زینب احمدی:
کارشناسی ارشد روان شناسی از دانشگاه اصفهان


***********
از دلایلی که پژوهشگران انجام تحلیل آماری را به ما می سپارند:
- تیم حرفه ای و با تجربه
- متخصص در زمینه انواع نرم افزارهای تحلیل آماری با بیش از 10 سال تجربه
- پشتیبانی و آموزش حضوری به صورت رایگان

چرا مدلسازی معادله ساختاری عمومیت یافته است؟

پنجشنبه, ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۰۹:۳۱ ب.ظ

حداقل چهار دلیل اصلی برای چنین عمومیتی وجود دارد. دلیل اول اینکه محققان در نیاز به کاربرد متغییرهای مشاهده شده چندگانه برای درک بهتر از حوزه علمی پژوهشی خود آگاه تر شده اند. روش های آماری مقدماتی تنها تعداد محدودی از متغییرها را به طور همزمان به حساب می آورند که ناتوان از سروکار داشتن با نظریه های  پیشرفته و پیچیده ترند. به کارگیری تعداد کمی از متغییرها، برای فهم پدیده های پیچیده موجب محدودیت است. به عنوان مثال کاربرد همبستگی های دو متغییره ساده برای آزمون مدل نظری پیچیده کارآمد نیست. در مقابل مدلسازی معادله ساختاری به پژوهشگر اجازه می دهد تا پدیده های پیچیده را به لحاظ آماری به مدل درآورده و آزمون کند. تکنیکهای مدلسازی معادله ساختاری روش هایی برای تایید یا رد مدلهای نظری به روش کمی هستند.

دلیل دوم، به توجه محققان درباره اهمیت بالای اعتبار و قابلیت اعتماد نمرات مشاهده از ابزارهای اندازه گیری مربوط است. به ویژه خطای اندازه گیری تبدیل به موضوعی اساسی در همه رشته های علمی شده است؛ اما در روش های آماری کلاسیک، خطای اندازه گیری و تحلیل آماری داده ها به طور جداگانه انجام می شوند. هنگامی که داده ها به لحاظ آماری تحلیل می شوند تکنیکهای مدل سازی معادله ساختاری، خطاهای اندازه گیری را نیز به حساب می آوردند.

دلیل سوم برای رشد و توسعه مدلسازی معادله ساختاری در سی سال اخیر به ویژه به توان تحلیل مدلهای نظری ساختاری پیشرفته مربوط است. به عنوان مثال تفاوتهای گروهی در مدل نظری ساختاری پیشرفته تر مربوط است. به عنوان مثال تفاوتهای گروهی در مدلهای نظری می توانند از طریق مدلهای معادله ساختاری با گروههای چندگانه مورد ارزیابی قرار گیرند. علاوه بر آن جمع آوری داده های آموزشی در بیشتر از یک سطح، به عنوان مثال از دانش آموزان، معلمان و مدارس و تحلیل آنها با به کار بردن مدلسازی معادله ساختاری چندسطحی امکان پذیر است. به عنوان یک نمونه نهایی اجزای تعاملی اکنون می تنوانند در یک مدل ساختاری وارد شوند به نحوی که اثرات اصلی و اثرات تعاملی آزمون شوند. این مدلها و تکنیکهای پیشرفته توان محققان را در تحلیل مدلهای نظری پیچیده تر برای پدیده های پیچیده افزایش داده و نیاز وابستگی آنان را به مدل های آماری پایه کاهش داده است.

در نهایت برنامه های مدلسازی معادلات ساختاری با سهولت هر چه بیشتری قابل استفاده اند. به عنوان مثال تا سال ۱۹۹۳ کاربران LISREL باید داده هایشان را با استفاده از دستورالعمل های متناسب با مدلشان به وسیله نمادگذاری یونانی و نشانه گذاری ماتریسی وارد می کردند. در آن زمان بسیاری از پژوهشگران به دنبال کمک بودند چرا که نیازمند دانش برنامه نویسی پیچیده و دانش مربوط به برنامه نویسی مدلسازی ساختاری بودند. امروزه اکثریت برنامه های نرم افزاری، تحت ویندوز و ترسیمی بوده و به طور درون زا دستورالعمل های برنامه خود را تولید می کنند. بنابراین برنامه های نرم افزاری مدل سازی معادله ساختاری در حال حاضر برای استفاده ساده ترند و دارای ویژگی هایی شبیه سایر بسته های نرم افزاری تحت ویندوز هستند. در هر حال با وجود چنین در کاربرد به منظور اجتناب از اشتباهات و خطاها در تحلیل مدل های نظری پیچیده و دقیق، فراگیری روش های آماری و برنامه های نرم افزاری از طریق دوره ها و کارگاه های تحلیل آماری اجتناب ناپذیر است.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۷/۱۲
سید سعید انصاری فر

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی